Δημιουργήσαμε ένα νέο μουσικό κόσμο στην μπάντα των fm, ένα ραδιόφωνο που έγινε πραγματική συνήθεια σε πολλούς ακροατές.

Ήταν πρόκληση το στήσιμο ενός ραδιοφώνου που θα μετέδιδε αποκλειστικά τραγούδια της ξένης μουσικής σκηνής. Το αποτέλεσμα υπερκάλυψε τόσο τις προσδοκίες μας, αλλά είχε και ορισμένες ευχάριστες εκπλήξεις, το ραδιόφωνο του DIVA fm κατάφερε να προσελκύσει ακροατές με άλλες συνήθειες, ακόμα και αυτούς τους φανατικούς της ελληνικής μουσικής.

Απο το 1993 έως και σήμερα ο DIVA fm ικανοποίησε και συνεχίζει να ικανοποιεί εκείνους τους ακροατές που θέλανε ένα ραδιόφωνο ξεχωριστό με ποιότητα στη μουσική.
Τόσο η επιλογή των παραγωγών όσο και το ύφος της μουσικής έχουν δημιουργήσει μια σχέση οικιότητας και εμπιστοσύνης με τους ακροατές. Το ακροατήριο του DIVA fm και ενώ η αρχική επιδίωξη ήταν ένα target group μεταξύ των ηλικιών 20 - 40 διευρύνθηκε και αγγίζει πλέον τον καθένα που αγαπάει το καλό ραδιόφωνο και την καλή ξένη μουσική.

Ο δυναμισμός, ο ερωτισμός, το χιούμορ και η αμεσότητα των μουσικών παραγωγών έχει δώσει στο DIVA fm ένα άλλο αέρα ... αέρα κορυφής.

Στη συνεχώς αυξανόμενη πορεία του DIVA fm έρχεται να συμβάλλει και μια μεγάλη μερίδα επώνυμων τοπικών και εθνικών επιχειρήσεων, οι οποίες επέλεξαν τον DIVA fm για την προβολή τους στην Δυτική Μακεδονία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από ολους εμάς για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρονια, και μια μεγάλη υπόσχεση οτι ... ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
Μείνετε συντονισμένοι...

Φιλικά, 
η διεύθυνση και οι μουσικοί παραγωγοί 
του DIVA fm

camelot banner

     

Μ.Αλεξάνδρου 49 - Κοζάνη - Τηλ 2461025505 - e-mail : diva916@gmail.com - www.divaradio.gr

© DIVA 91.6 2015 - Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του divaradio.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Designed by S.N. - Hosted by Webtouch